Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mound & Blade
Suyuru 
[img]Reklam Yasaktır!img408.imageshack.us/img408/1742/mountandbladewarbandkap.jpg[/img]
Mound & Blade
Savaş yüzünden parça parça-yırtılmış (bölünmüş) bir kara parçası, kendi grubun için güçlü savaşçıları toplamanın ve arbedeye girmenin zamanıdır. Savaşta adamlarına yol göster, krallığını genişlet ve Kalderya (Calradia) tahtına talip ol.

* 64 oyuncuya kadar Multiplayer(çoklu) oyunlar.
* Multiplayer oyunlar ölümüne maç(Deathmatch), ölümüne takım maçı(Team Deathmatch), bayrak kapma, fetih, savaş ve kuşatmaları içermektedir.
* Bugüne kadar yapılmış, kullanımı en kolay orta çağ savaş sistemi.
* İsterseniz maceranızı kendiniz arayın veya ordunuz ile düşmana karşı çarpışın.
* Kaleleri fethedin, köylüleri vergiye bağlayın ve etki alanınızı genişletip taht için mücadele edin.
* Evlenmek için romantizm yeteneğinizi geliştirin veya soğuk siyasette ilerleme kaydedin.
Oyun'un grafikleri gerçekten çok güzeldir. Tek başına başlıyorsun ve bütün krallıkları yok edene kadar devam ediyorsun. Elinde bir silah kalkan ve at ile başlıyorsun. Sonra az güçte lordları veya çapulcu gibi insanları öldürüyorsunuz.Oyunda evlenebilir ve halktaki itibarını arttırabilirsin. Bu kadar zor oyunu yapamam diyosanız bide hileli olarak oynayın Smile
Oyun Görüntüleri:
[img]Reklam Yasaktır!img143.imageshack.us/img143/5061/mountandbladewarband1.jpg[/img]
[img]Reklam Yasaktır!gamegrinReklam Yasaktır!/files/images/games/m/Mounted_Fighting.jpg[/img]
Video
[video=youtube]Reklam Yasaktır!youtubeReklam Yasaktır!/watch?v=uTUVfmE2ViQ[/video]
[video=youtube]Reklam Yasaktır!youtubeReklam Yasaktır!/watch?v=WaO4TzEFK5I&feature=related[/video]

Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi: Windows 2000/ME/XP/Vista/Windows 7
İşlemci: 2.1Ghz
RAM: 1 GB
HDD: 900 MB
Ekran Kartı: (128 MB+)
Directx 9c

HİLELERİ
İnventory ekranında
Ctrl+X 1000 denar kazandırır.
Character ekranında
Ctrl+X 1000 exp kazandırır.
Grup Ekranında
Ctrl+X 1000 exp’i tüm askerlerinize dağıtır. Eğer askerlerinizden birinin üzerine tıklayıp ctrl+x yaparsanız 1000 exp sadece o askere gider.
Dünya haritasında
Ctrl+Sol Mouse tuşu istediğiniz yere sizi ışınlar. Bunu bayağı kullanırım hatta hep kullanırım işe yarıyor .

Dünya haritasında
Ctrl+Space zamanın hızlı akmasını sağlar.
Dünya haritasında
Ctrl+T tüm haritada olan biteni görmenizi sağlar ki en çok kullandığım hilelerden biridir
Savaş sırasında
Ctrl+H canınızın dolmasını sağlar.
Savaş Sırasında
Ctrl+F4 düşmanları öldürmenizi sağlar. Bu özelliği kullanırsanız oyunun hiçbir anlamı kalmıyor malesef .
Savaş sırasında
Ctrl+F5 oynadığınız karakterin yapay zeka moduna geçmesini sağlar. Yani siz değil oyun bilgisayar oynar sizde izlersiniz.
Savaş ve normal oyun sırasında
Ctrl+R atı şaha kaldırmanızı sağlar ama eski versiyon için çünkü yeni versiyon da R oyunu oyuncu gözünden oynamınızı sağlıyor.

İNDİR
Linkleri görebilmek için Üye Olun veya Giriş Yapın.
Reply
teşekürler işe yaradı
[img]Reklam Yasaktır!d1202.hizliresimReklam Yasaktır!/u/3/2dc6k.gif[/img]

Reply
ALINTI Big Grin
FulloyunReklam Yasaktır!' dan resimde sağ tarafta fulloyunReklam Yasaktır! yazıyor biraz dikatli ol Big Grin
İletişim : Linkleri görebilmek için Üye Olun veya Giriş Yapın.

[img]Reklam Yasaktır!elder-geekReklam Yasaktır!/wp-content/uploads/2011/11/CallOfDuty-MW3-Banner.jpg[/img]
Reply
resimlerin bazılarını ordan aldım yazılarını ben yazdım sistem gereksinimlerini araştırdım. Videoyu YouTube'den aldım.
Reply
Kardeşim adamların üstünde logosu varsa yaz google mount and blade çıksın sana kapak ve oyun içerikli resim koy buruya pixsellleştir bide forum çerçevesinden taşıyor yada kurucu otomatik pixselleştir eklentisini yüklicek olucak
GarBats, proud to be a member of ArsivForuM - Hayatındaki Renkli Sahneler since Jan 2012.
Reply
Zaten ben googleden almışım resimleri. FO yazanda FullOyun sitesinin kısaltması olduğunu biliyorum. O da bizim gibi bir oyun sitesi. Aynı konudanız anladınız mı? Wink
Reply
teşekkür
[img]Reklam Yasaktır!d1201.hizliresimReklam Yasaktır!/t/w/26h5h.gif[/img]
Reply

[-]
Quick Reply

Human Verification
Please tick the checkbox that you see below. This process is used to prevent automated spam bots.

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping