Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Для людей, котрі прагне кулінарією, однак не може зрозуміти бардак під час роботи в кухонній зоні!
Хочу відкрити вам смішною ситуацією, що трапилася у мене минулого робочого тижня. Моя крихітка вимовила бажання, аби ваша покірна слуга спекла щось святкове з нагоди її ДР. Я, звісно ж, звичайно, почала вишукувати ідею на просторах мережі і – уявіть!. Втратила аж одну з половиною години, і це ще щастя!, блукаючи із ресурсу у бік ще однієї сторінки з рекламою! Одні рецепти виявилися нереально складні, декілька - зі справжніми дорогими продуктами, треті - з масою відволікаючих елементів. А згодом ваша героїня згадала про існування сей чудовий ресурс та всього лише за 5 хвилинок знайшла свою панацею - прекрасний рецепт! Рецепт став настільки покроковим, що навіть юна ще дуже молода донька спромоглася молодій допомогти. В результаті наша команда зробили дивовижний торт, і він перетворився на ідеальним успіхом дня народження. Зараз навіть ті, хто раніше сумнівався мої найкращі сусідки цікавляться: "Де ти знайшла цей диво настільки ідеальний варіант?"
Linkleri görebilmek için Üye Olun veya Giriş Yapın.
Linkleri görebilmek için Üye Olun veya Giriş Yapın.
Reply

[-]
Quick Reply

Human Verification
Please tick the checkbox that you see below. This process is used to prevent automated spam bots.

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Vidinli.net Shopping Platform