01-30-2012, 03:21 AM
Merhaba,
Benim 1-2 yıl önce bağımlı kaldığım bir oyunu göstericeğim. Şu an 50 levelim.
Oyunun konusundan nasıl bir oyun olduğunu anladığınızı düşünüyorum. Geneden anlamayanlar için söylüyorum. Bu bir ''Online Multiplayer Futbol Oyunu'' başka insanlarla oynayabiliyorsunuz.
Oyundan Kareler
[img]Reklam Yasaktır!img.brothersoftReklam Yasaktır!/screenshots/softimage/p/power_soccer-303103-1257819296.jpeg[/img]
[img]Reklam Yasaktır!mmostationReklam Yasaktır!/img/power-soccer-foto.jpg[/img]
[img]Reklam Yasaktır!web.appstormReklam Yasaktır!/wp-content/uploads/2010/08/powersoccer.jpg[/img]
Oyundan Videolar
[video=youtube]Reklam Yasaktır!youtubeReklam Yasaktır!/watch?v=UoCwiRX9MaI[/video]
Oyun internetten oynanıyor. Şaşırdınız dimi
Ama bir şeyi indirmeniz gerekiyor.
10 saniyenizi almıyacak. Sadece oyunun Güncellemesidir.
[img]Reklam Yasaktır!destek.mybbReklam Yasaktır!.tr/images/ikon/download_buton.png[/img]
Linkleri görebilmek için Üye Olun veya Giriş Yapın.
Alıntı Değildir. +REP ve Teşekkürlerinizi beklerim
Benim 1-2 yıl önce bağımlı kaldığım bir oyunu göstericeğim. Şu an 50 levelim.
Oyunun konusundan nasıl bir oyun olduğunu anladığınızı düşünüyorum. Geneden anlamayanlar için söylüyorum. Bu bir ''Online Multiplayer Futbol Oyunu'' başka insanlarla oynayabiliyorsunuz.
Oyundan Kareler
[img]Reklam Yasaktır!img.brothersoftReklam Yasaktır!/screenshots/softimage/p/power_soccer-303103-1257819296.jpeg[/img]
[img]Reklam Yasaktır!mmostationReklam Yasaktır!/img/power-soccer-foto.jpg[/img]
[img]Reklam Yasaktır!web.appstormReklam Yasaktır!/wp-content/uploads/2010/08/powersoccer.jpg[/img]
Oyundan Videolar
[video=youtube]Reklam Yasaktır!youtubeReklam Yasaktır!/watch?v=UoCwiRX9MaI[/video]
Oyun internetten oynanıyor. Şaşırdınız dimi

Ama bir şeyi indirmeniz gerekiyor.
10 saniyenizi almıyacak. Sadece oyunun Güncellemesidir.
[img]Reklam Yasaktır!destek.mybbReklam Yasaktır!.tr/images/ikon/download_buton.png[/img]
Linkleri görebilmek için Üye Olun veya Giriş Yapın.
Alıntı Değildir. +REP ve Teşekkürlerinizi beklerim